Keeper?




Köpte denna tunika på KappAhl idag. Jag kan inte bestämma mig. Är den värd sina ynka 250 riksdaler?
Fin eller ful? Lämna tillbaka eller behålla? Hjälp mig!!


Jag lever!


Har haft det lite körigt de senaste dagarna, därav min frånvaro! Helgen spenderades "hemma" med 20 års kalas för min stora lillasyster. Det var så härligt att få träffa alla nära och kära. Hon blev även väldigt glad presenten hon fick av mig och mina allra yngasta syskon. Det var tre fina ringar från Miss Dee som symboliserade hennes tre helsyskon. Har även hunnit med lite promenader i ett snöigt landskap och fått tid med min goa pojkvän. Att komma hem till Lund på söndagen var desto svårare. Snön gjorde bussen försenad och bussen fick köra mycket långsamt då motorvägen var oplogad. Var inte inte i min lägenheten förrän 00:30. Men det är bättre att komma fram sent än att inte komma fram alls. Känns skönt att vara hemma kommande helg. Skulle gärna vilja gå på en adventsgudstjänt i Domkyrka. Kommer verkligen ge julkänsla!

Lite bilder från en vintrig promenad. Det var riktigt kallt ute men väldigt vackert!

 

 

Min svägerska som har blomsterbutiken Flower Design i Göteborg ställde ut på en julmarknad i helgen. Massa Yanke Candles. Hon sålde t.o.m. läppglas, jag visste inte ens att det fanns! Svårt att se på bilden men det fanns mycket fint.



 


img_6807 (MMS)


Mys i mitt "hus"


Idag har jag pysslat lite inför advent. Vaknade och möttes av ett fantastiskt snölandskap. Antagligen det som inspirerade mig så mycket. Adventsljusen har pysslats ihop. Fattas fortfarande mossa, granris och lite annat pynt men visst blev det bra på det stora hela? Satte zink- och trähjärtan under siffrorna, blev lite mer effektfullt på så sätt. Tänkte klä stjärnan med granris och fint band också. Det blir efter helgen när jag varit hemma hos mamma och plockat material i skogen.


Alla mina band är fint organiserade i glasburkar. Som ni kanske vet tycker jag ju att paketinslagning är jättekul! Därför är jag alltid på jakt efter nytt fint material som gör sig fint på paketen.



När mina nära och kära ger mig presenter händer det ibland att det blir Hello Kitty. Undra varför? Men hon är ju ganska gullig. Adventskalendern fick jag av min fina svärmor i helgen. Så gulligt av henne! Det är en liten present varje dag, kan ju inte bli bättre ;)




Har en mycket kär familjemedlem som fyller år på lördag. Slog in dennes present idag. Blev såå nöjd, testade något helt nytt. Tårtpapper. Oj så fint det blev. Det fina papret kommer från Tilda kollektion på Panduro. Älskar det! Starkt, bra kvalité, mycket fina mönster och framför allt bra pris!

Som jag trodde känns idag mycket bättre än igår. Oron finns kvar och kommer att göra tills det löst sig på ett eller annat sätt. Men det känns lättare att andas idag, så ska det fortsätta heeela veckan.

Ta hand om er! Kram Isabella


Ångest


Mycket som gnager i mitt huvud nu. Känns som att det är så mycket just nu och jag vet inte hur jag ska hantera det. Saker som jag inte riktigt kan styra över. Till att börja med så behöver jag ju en ny lägenhet fr.o.m. mitten av januari. Jag söker och söker och har verkligen sänkt mina krav men det verkar inte lösa sig ändå. Det är så jobbigt att inte veta vad man ska ta vägen om lite mer än en månad. Visst har det löst sig förrut och de borde ju göra det den här gången med. Sen är det massor i skolan också, reflektionsuppgifter, tenta och temaarbete. Det känns som om hur mycket jag än pluggar så blir jag aldrig klar... Det är väl så det är när man pluggar. Ska jobba över jul, även det är ångest. Visserligen är det bra att tjäna pengar men jag är orolig att det ska bli för mycket och att jag inte hinner träffa alla nära och kära. Ja, ni förstår. Och hur ska jag hinna flytta från en lägenhet till en annan i Lund när jag är "hemma" i Göteborg och jobbar? Massa saker som snurrar runt som känns jobbigt men jag försöker tänka att allt kommer att lösa sig och att det innebär massor av möjligheter och inte problem. Visserligen lättare sagt än gjort...

Min tisdag har överlag varit mycket bra! Var på plats i biblioteket för att plugga vid nio och sedan satt jag där en bra stund. Sen bjöd min kompis Camilla alla tjejerna på scones och te. Jättegott! Några var med choklad vilket var mycket gott. Sedan blev det ett pass med afro. Så härligt att jag hunnit både plugga och träna idag. Herregud, har redan avklarat tre träningspass denna veckan. Jey!


 

Ska gå och lägga mig nu. Imorgon blir en bättre dag, det vet jag! Sov sött, Isabella ♥

 

 


Kikstartad måndag


Jag har haft en jättebra helg. Började med att åka "hem" till Göteborg och spenderade fredag, lördag och söndag förmiddag hos pojkvännen Erik och hans familj. Vi kollade runt på stan lite, så roligt att gå i Göteborg nu när man flyttat där ifrån. Lund har ett lite mindre utbud kan man säga. På söndagen så körde Erik mig till Varberg där jag mötte upp fyra goa tjejer. Världens snällaste var han som körde. Så söndag till måndag har jag och tjejerna druckit bubbel och bubblat på Asia Spa. Underbart! Kom hem vid tre tiden idag, packade upp och cyklade iväg till gymmet. Blev både Core och ett hårt pass Bodypump. Så härligt att köra slut sig! Imorgon blir det plugg, allmänt vardagsfix och kanske lite träning också.


Världens bästa chaufför


Mycket romantiskt för oss tjejer


Ville visa mina grymt snygga träningsskor. Träningen blir mycket roligare i dem.
Rosa piggar upp! Lätta är de också

Kom just på att jag måste skriva en reflektion som ska in imorgon 15.00. Så ingen läggdags för mig än...

Hoppas ni har haft en lika bra start på veckan som jag! Tack för att ni kikar in hos mig.
Kram Isabella ♥


Fredag och älskling


Dagen började med att det snöade som bara den utanför. Ganska mysigt då jag inte hade möte förrän 10.30 och kunde ha äta en lång frukost framför nyhetsmorgon. Efter mötet tog jag bussen från ett snöigt Lund till ett kallt Göteborg. Ska vara hemma hos pojkvännen tills på söndag då han kör mig till Varberg och spat. Vilken härlig helg!


Försökte ta kort på snön som singlade ner utanför fönstret


Jag i farten. Väderet krävade den varma jackan. Väskorna packade.

Mysig fredag på er och trevlig helg om jag inte hinner med att titta in.

Kram Isabella ♥

Test

Test


Vilken ska man välja?




Har varit barnvakt en stund nu på eftermiddagen och ska nu placera mig framför tvn. Jag har länge varit sugen på en Fonda dress och nu har jag hittat dem i nedsatt pris i färgerna ovan. Det svåra är vilken färg man ska välja. Hjälp mig. Vilken är finast?

Kram Isabella ♥

Så saknad!




Idag är det din födelsedag Mimmi. Den första utan dig för mig. Känns jättejobbigt! Grattis på dig i din himmel. Jag vill att du ska veta att jag saknar dig min fina underbara extra mormor. Varje dag tänker jag på dig. Jag saknar allt! Våra fikastunder, din lukt, dina varma händer och din omsorg. Du kom alltid ihåg alla, hade sådan koll på allt. Tack för att jag fick 21 år med dig. Fick lära känna dig, fick all din kärlek. Du är alltid med mig. Jag saknar dig så att det gör ont ibland!


Middag


Onsdag och halvvägs till helg. Jag har inte haft den bästa dagen idag. Haft huvudvärk och känt mig lite nere. Beror nog på vädert och att jag mest suttit inne i lägenheten och skrivit reflektionsuppgift. Hoppas dock att ändra detta nu, ska iväg och träffa Therese. Vi ska äta middag på Malmö nation. Ska bli mysigt! Skickade även in uppgiften så nu behöver jag inte tänka mer på det. Om jag hade varit hemma vid åtta hade jag gärnat kollat på 24 timmar med Anna Book och Maria Montazami. Spännande kombo!



På 3:an 20.00 ikväll

Mysig onsdag kväll på er!

Kärlek från Isabella ♥



Dagens tips!

 

 

Har ett par lila paljett converse som jag älskar. Får nog aldriga så många komplimanger som när jag har på mig dem. La Redoute säljer just nu liknande i svart och lila till riktiga fyndpriser. Jag tror jag slå till på ett par svarta!


Tisdagskväll



Hemma från träningen. Alltid så skönt att ha tränat, man blir skönt seg och känner sig nöjd! Ska äta lite och sedan gå över till en kompis som bor på min gata. Där bjuds det på kvällste med nybakat bröd. Lyx!

Ta hand om er!
Kram Isabella ♥

Tidningstips!




Tidigare när jag köpt tidningen Tove så har jag blivit lite besviken, tyckte inte riktigt att den höll måtet. Men så läste jag på en av mina favorit bloggar att hennes hem skulle vara med i tidningen i senaste numret. Var därför tvungen att köpa för att få se hennes vackra hus. Underbart repotage! Tidningen var också bra, klar förbättring! Endast 29 kr!

Ann-Lousie har en butik i Borås som heter Hjärtreum, design och interiör som jag alltid försöker att besöka när jag är i krokarna. Butiken är superfin! Hon har även en blogg vid samma namn som butiken, Hjärterum. Här är ett litet urval av det fina repotaget i Tove. Ursäkta den dåliga kvalitén på bilderna!








Nu ska jag förbereda middag, för att sedan gå och träna. Behöver verkligen röra på mig, är så trött idag.

Trevlig tisdag på er!

Kram Isabella ♥

Tillskott i låtlistan


Ni har säkert sett reklamen och därmed även hört låten. Tycker den är så bra! Fågelmänniskan är rätt läskig med, vad gör han liksom?



Där ute fööööööddes jaaaag! ;)

Kitsch




Där har ni mig, min hall och min fina ljusslinga med uppiggande blommor. Erik sa att när vi flyttar ihop så får inte den följa med. Varför sa han så undrar jag? Den ska banne mig med! Ska äta rester nu. Mmmm!

Love I ♥

Nätshopping


Är väldigt sugen på den gröna jackan. Hade varit ett bra komplement till den röda Odd Mollyn och H. Miller jackan. Vi får väl se hur länge jag kan hålla mig ;) Svarta armbandet med strass är också himla fint.


Nytt nytt nytt

Sitter och pysslar med bloggen. KUL! Vad tycks? Återkommer snart :)

Söndags seg


Sitter i soffan och halvkollar på tv. Vännen har jag vinkat av vid bussen, har varit superhärligt att få ha henne hos mig. Sedan har jag även hunnit med en sväng på gymmet. Blev 40 min på bandet och så core på det. Behövdes kan jag säga! Man kan inte säga att helgen gått i hälsans tecken. Träningen gör mig hungrig så jag åt köttfärssås och spagetti med goood aptit. Därför sitter jag nu här i soffan mätt, glad och lite trött!



Söndagar är verkligen slappdagen. Saknar min Erik en dag som denna. Jag gör det i och för sig alla dagar men vissa dagar har man mer tid att tänka på det än andra. Men på fredag så ses vi igen. Jeey!

Slappa riktigt duktigt nu!

En vecka kvar!


Om exakt en vecka åker jag med fyra goa tjejer till Asia Spa i Varberg. Vi ska stanna en natt och som vi sett fram emot detta. Ska bli så mysigt att bubbla, prata, äta och bara njuta. Asia Spa är verkligen en favorit och jag har nog varit där fem gånger. Det som är så bra är att man inte behöver ta någon behandling, det finns så mycket att göra ändå. Att ha något som detta att se fram emot en regning, grå höst är guld värt!








Alla bilder är från google

Äntligen fredag!


Jobbet igår gick bra! Skönt att ha första gången överstökad. Alltid den som är värst. Idag kommer min allra äldsta vän till mig, hon ska stanna här hela helgen. Ska bli mysigt! Våra mammor träffades på "födabarnkurs" och sedan dess har dom och vi döttrar hängt ihop. Det är mysigt att ha en kompis som man haft hela livet. Så planerna för helgen är mest att umgås med varandra. Förhoppningsvis gå på Cornelius filmen. Den verkar så bra och min kompis är ett stort fan.


Topp från Odd Molly och sjal från Ester Elenora

Nu ska kikar solen fram här efter en förmiddag med regn. Ska ut och möta min söta vän. Önskar er alla en mysig fredag! Kram I ♥

Drömmar om värme


Samtidigt som julkänslan smyger sig på så saknar jag värmen, de långa dagarna och all tid för varandra...


Vi har inte matchande träningsoveraller utan flipflops




Brunbrända fötter är sommar!


Solvarma lena stenar

Jag borde nog kolla upp sista minuten till solen. Detta börjar bli patetiskt!


Att motivera sig


Idag har det varit "heldag" i skolan. Föreläsning på för- och eftermiddag och sedan grupparbete på det. Visserligen kul, men ganska krävande. Svårt att alltid behålla fokus och lyssna på föreläsaren. För att hålla mig pigg brukar jag ta med kaffe hemifrån. Dels godare än det brända man kan köpa men även mycket billigare. Som student så är pengar något man måste hushålla med. Har nyligen köpt en superbra mugg från Bodum som man kan ta med. Rekomenderas verkligen! Snygg, håller värmen bra och läcker knappt något.

Är egentligen bara hemma och vänder nu. Ska iväg och jobba. Första dagen (kvällen?) idag, känns lite pirrigt men det ska nog gå bra. Jobbigt att vänta på att gå dit bara. Extra inkomsten är i alla fall mycket efterlängtad! Tänkte skicka iväg ett paket till pappa påvägen till jobbet. Farsdag på söndag får inte glömmas bort!


Muggarna levereras med en press och vanlig pip.
Vet att de finns att köpa på Bagaren och Kocken.
Min är självklart ROSA ;)

Vi hörs senare! ♥

Vackert att kludda i


Har förbrett mig på det nya året med att köpa en ny kalender på Personlig almanacka. Kul att få bestämma själv hur den ska se ut. Så kan man koppla kalendern till facebook så får man med familj och vänners födelsedagar. Gillar även mitt fina anteckningsblock från Petrified in Pink, så man vet vems det tillhör ;)


Julkänsla


Unnar mig en kopp med chai med skummad mjölk och kanel på toppen. Mums! Smakar jul. Med senaste Lantliv med jultema så är julkänslan ett faktum.


Husmus


Husmorsorna Emma Hamberg och Anette Rosvall har en underbar blogg som har just namnet husmorsorna. Gillar verkligen Emma Hamberg och hennes mysiga böcker. Bloggen som hon har ihop med Anette är verkligen vardagsinspirerande. Just nu tävlar de ut två former från Gerbera. Alltså en sådan som jag visade iett tidigare inlägg.





Bilder från Amelia



Ett paradis




Som detta i Thailand önskar jag att jag befann mig nu. Var "vår" strand. Det värsta är väl att vintern bara har börjat...

Vackra burkar på franska


Dixie gör roliga burkar och man skulle nog kunna säga att jag samlar på dem. Saker och ting blir liksom lite roligare i en glad förpackning.




Här förvaras frukostflingorna





Här bor mitt kaffe, men egentligen är burken för andra former av bönor





Plats för godsaker. Hur söta är inte de dansande sötsakerna?



Smycken



Buljongtärningar och socker


Sweet Dreams!




Är helt slut nu. Var extra duktig idag och tränade både Core och Bodypump. Visserligen skönt men det är inte utan att det känns. Ska lägga mig och läsa lite, har inget imorgon bitti så behöver inte ställa någon klocka. Lyx! När man är såhär trött saknar man sin älsklings Esom befinner sig på annan ort ännu mer. Ändå såg jag honom så sent som igår... Men den som väntar på något gott ;)

Sov sött!

Inför advent





Jag köpte de här fina adventssiffrorna i tenn från HillHouse. Tror att det kommer bli jättefint att sätta med ett snöre runt ett blockljus. Gillar att ha stora ljus så kan man ha dem tända hela tiden. Visar resultatet!

Ester Elenora


är en favorit. Kolla in den här godingen som kommer nu i november.




Bild från Ester Elenora

Så snygg med jeans och boots. Koftor är ett väldigt användbart plagg som kan användas lager på lager :)

Hemma igen


Efter en super lördag och söndag i Småland så är jag hemma igen. Missade såklart mitt tåg hem, men jag fick (!) en ny biljett till nästa tåg som gick en timme senare så ingen skada skedd egentligen. Fick massa inspiration och det var så härligt att få träffa mina underbara människor. Sånt gör att man blir lycklig! Ska hem till en kompis och söndagsmysa med godis och Ensam mamma söker. En helt perfekt söndag!



Vardagsrumsfönstret i fredags


Ledig fredag


Japp, idag har jag haft en "ledig" fredag. När man pluggar så är man väl egentligen aldrig ledig. Har haft en riktigt skön dag idag. Började med att unna mig en härlig morgon i sängen med en bok. Sedan blev det en sväng på stan som avslutades med kaffe hos en kompis. Har även hunnit med en PW, blev det istället för Combat idag. Nu vankas det middag och sedan blir det lite festligheter. Dock inte så sent för jag ska ju ta tåget till småland imorgon bitti.

Om du blev sugen på lite fint från Pip Studio så finns det en toppen webbshop vid namn Hillhouse med massor av godbitar. www.hillhouse.se är adressen. Kika in och njut!

Klyftpotatisen smakar bättre i formen från Rice

Mysig fredag på er alla!

Pippi på Pip



Pip Studio är härligt kitchiga och känns lite fräschare än Greengate. De gör ALLT verkar det som. Tapeter, handdukar, porslin, kollegieblock, pennfack... you name it! Snyggt är det i alla fall!



Lite färg gör vardagen roligare


Snart är det återigen dags för helg. Härligt! För min del kommer den spenderas i de småländska skogarna och på julmarknad (!). Visst känns det lite tidigt? Men det kommer nog bli mysigt, kanske ger mig lite feeling. Har tittat på Schulmans kaninprogram samtidigt som jag vek lite tvätt. Vad är det egentligen? Ibland känns det som om de har slut på programidéer.

I helgen som var blev det lite shopping på lördagen. Bland annat en superfin skål från Pip Studio och även en riktigt fin kniv som var prisnedsatt. Jag har gått och spanat länge på den så jag slog till när den var liiite billigare. Att den är rosa gjorde ju inte saken sämre heller. Finns även i andra färger, olika beroende på ändamål.


Snyggingen in action ;)

Trevlig helg på er!

RSS 2.0