En härlig onsdag


Jag har verkligen haft en bra dag. Umgåtts med mina goa tjejer, bubblat bubbelpool och kollat runt på stan. Trots att jag hade planerat att inte hitta något så blev det ändå en jättefin kofta från Zara. Stickad med en liten rosett, mycket användbar såhär på hösten. Sen hade Monki rea också så där fyndades det en del. Rekommenderar verkligen att gå dit och fynda! Kvällen ska tillbringas med att städa upp lägenheten och fixa med present. Nu blir det lax med pressad potatis för min del. Mums!




En viss lättnad

känner jag idag. Började morgonen med att skriva tenta på psykologi, sociologi och socialpsykologi. Hur detta gick får vi se. Oavsett resultat känns det bra att ha det överstökat. I helgen var pojkvännen på besök, mycket trevligt! Vi mös, umgicks med varandra och andra (till och med) och så blev det lite pluggande inför tentan.

Det blir ofta besök på helgerna. För några helger sedan var min lillasyster här och efter en lång dag på stan så slog oss vi oss ner vid köksbordet med massa pyssel. Vi är båda lika glada i att pyssla. En del blev bra, annat mindre bra. Här kommer lite bildbevis.


Fina Shabby Chic tvålar. Helt hemmagjorda!




Doftpåsar med lavendel
doft




Förklädda konservburkar. Perfekt till pennor eller annan småskit




Egentligen julhjärtan men de funkar på hösten med tycker jag.
Snygga att sätta på paket!

Nästan allt material är inhandlat på Panduro. En pysslings bästa vän ;) Nu ska jag njuta av att vara nytentad. Kram!

Och så kom hösten...


Japp, hösten är här. Även här nere på kontinenten ;) Tycker ofta att hösten känns lite vemodig men man ska inte glömma att den också innebär massa ny trevliga möjligheter. För mig hoppas jag att den innebär att jag kommer igång med bloggandet. Hoppas hoppas :)

Beger mig mot hemstaden imorgon för att träffa familjen och pussa på den tentapluggande pojkvännen. Härligt! Dagen idag har innehållit lite plugg och mer shopping, borde dock ha varit tvärtom. Har även varit arg på mitt försäkringsbolag som jag anser inte sköter sitt jobb med att hjälpa mig efter inbrottet i lägenheten. Som om det inte räckte med allt jobb ändå. Men men, nu är detta antagligen åtgärdat.

Trevlig fredag!

RSS 2.0